fi
 Takkamaailma®   Yritys Yhteystiedot Tuotteet Takuu & Ehdot Ark. & Suun. Sähkötakka
    Kamiina Kiertoilmatakka Puuliesi Teräshormi Biotakka Takkaelementti
Kaasutakat

KAASUTAKKA
Kaasutakassa on metallinen takkasydän ja erillinen kuorirakenne. Takkasydän voi olla 1-lasinen, 2-lasinen etu- ja sivulasilla, 2-lasinen läpipesä tai 3-lasinen eli näkyvyys 3:een suuntaan. Eräs suuri etu rakentajaa ajatellen on kaasutakan keveys, paino n 100 – 200 kg. Ne eivät vaadi useimmiten vahvistettuja perustuksia, tämä helpottaa niiden sijoittelua niin uudisrakennuksissa kuin peruskorjauskohteissa. Takat voidaan sijoittaa keveytensä ansiosta myös kerrostaloon missä on takkamahdollisuus. Kaasutakka sopii lämmönlähteeksi 50-400 m2 tilaan.

Kaasutakka tuottaa säädettävää lämpöä. Lämmitystehoa voi lisätä tai vähentää säätimestä. Kaasutakka lämmittää nopeasti ja tehokkaasti tai pitkään miellyttävällä lämmöllä. Lasin pysyy puhtaana pitkänkin käytön jälkeen. Säädettävä teho voi olla lähemmäs 20 kW, riippuen takan rakenteesta ja koosta, suurempi takka tuottaa yleensä enemmän lämpöä. Hyötysuhteet ovat >80%, tämä tekee takasta tehokkaan lämmittäjän.

Nykyaikaisessa kaasutakassa savukaasut ja paloilma menevät rinnakkain samassa hormissa, eli ilma tuodaan palotapahtumaan hormin vaipan kautta. Takkaa poltetaan aina lasi kiinni, tämä tekee tuotteesta turvallisen.

Kaasutakka lämmittää huoneilmaa. Huoneilma kulkeutuu alhaalta takan sisään ja poistuu lämpöisenä takan yläosasta. Ilmankierto tapahtuu takan kuoreen asennettavien kiertoilmaritilöiden läpi. Huoneilma lämpenee takan kuoren sisällä. Lämmin ilma siirtää tehokkaasti takkasydämen tuottaman lämmön ympäröivään tilaan. Lämmönluovutus on tasaista ja lämpö jakautuu laajalle alueelle, talon rakenteet ja myös lattiapinnat lämpenevät. Kaasutakan lämmitysteho on tarvittaessa huomattavasti varaavaa takkaa suurempi.

Kaasutakka on omiaan monessa kohteessa, jossa useimmiten tarvitaan nopeaa ja tehokasta lämmöntuottoa. Asunnon lämmettyä, voidaan takkaa lämmittää myös pitkään pienemmällä teholla ja nautinto on pitkäaikaista.

Kaasutakan valitsee useimmiten kuluttaja joka haluaa, että takka on tyylikäs, takassa on suuret lasipinnat, tuli näkyy useaan suuntaan, lasit pysyvät puhtaana pitkänkin käytön jälkeen, takka on kevyt, takka on nopea tai tarvittaessa pitkä lämmöntuottaja, takka on tehokas silloin kun tehoa tarvitaan. Asiakkaalla on yleisesti omakotitalo jossa on maalämpö, kaukolämpö tai vastaava ja taloon valitaan toissijainen lämmönlähde joka soveltuu suurempaan tilaan. Toisinaan myös loma-asuntoon valitaan kaasutakka kamiina tilalle, riippuu loma-asunnon koosta.

HUOM! Voimme toimittaa myös asiakaskohtaisia tuotteita vakiotuotteiden lisäksi. Ortal on tässä yhteistyökumppanimme.

 

Linkki Haas+Sohn Katso M-Design kaasutakat.

Linkki Haas+Sohn Katso Dru kaasutakat.

Linkki Haas+Sohn Katso Focus kaasutakat.

Linkki Haas+Sohn Katso Ortal kaasutakat.

 
 
  
 
  Takkamaailma Petikontie 14 A 01720 VANTAA Y-tunnus: 20645279 Takkamaailma Suomen Vahvimmat
  Liike auki ti - to klo 11-17 Puh: 0400-872 858
  Liike auki myös ennalta sovittuna aikana! E-mail: ilkka.alatarvas(at)takkamaailma.fi
  © Copyright Takkamaailma - Registered Trademark.